UW MENING TELT

Volgde u onlangs een sessie van Operatie Lastpost? Voeg hier uw eigen testimonial toe. Elke maand delen we één 10-delige posterset uit voor wie zijn mening hier achterlaat.


Gertjan Deserrano (Cegeka)
23/06/2017 11:19

Basisconcepten worden continue over het hoofd gezien. Als je aan iedereen vraagt wat de beste manier zou zijn om te communiceren, dan zou hun gezond verstand leiden tot de juiste reflexen. alleen in de praktijk slagen we er niet in om onszelf te verplichten ons gezond verstand te laten zegevieren. Gelukkig zijn er mensen als Gunnar, die met een halve dag sessie ons terug kunnen plaatsen op deze weg. Uit de training heb ik concreet praktische tips en tricks gekregen, toegepast en het heeft onmiddellijk effect.


Anne-Marie Dom
27/11/2014 19:24

Het was de eerste keer dat ik zo geboeid was door een spreker. Zéér inspirerend en aan te raden aan iedereen!
Super!


Jan-Willem Koers
18/09/2013 10:31

Gunnar heeft 2 dagen lang 300 collega's, inclusief de hele directie, geboeid met zijn verhaal. In speedsessies van 90 minuten heeft hij met humor en enthousiasme DNB een e-mail-spiegel voor gehouden. We vragen hem nog zeker nog een keer terug.


Tanja Vertriest
14/10/2009 14:22

Beste Gunnar,
sinds gisterenmiddag voel ik me zo 'licht'..
Hartelijk dank voor je tips, je humor en de beste cursus die ik tot nu gehad heb.WEEHAY
*krijg ik nu ook een beker? Alvast bedankt.


Sarah Desplenter
14/05/2009 13:46

Beste operatie lastpost,
ik heb van je e-enthousiasme mogen genieten op het voorbije BVIC congres. De maandag nadien heb ik meteen een mapje NOOIT MEER gecreeërd en er m'n honderden mails uit m'n 'postvak in' naartoe gesleept. En je raadt het al: ik heb ze nog niet nodig gehad... Gedaan met het vlaggen en markeren als ongelezen! Gedaan met het oplichtende envelopje dat me elke 5 minuten stoorde, 3x per dag m'n mailbox legen is genoeg! Gedaan met de vaak, want ik drink eerst m'n tas koffie uit! Allé, toch al een weekje... groeten, Sarah


Marc van den Eede
14/06/2008 16:32

Beste Gunnar, hartelijk bedankt voor de beklijvende sessie Lastpost gisteren bij UNIZO.

Ik zat steendood, je bent er in geslaagd om mij toch wakker te houden én een aantal schitterende tips toe te spelen. Goeie public speaker ook trouwens... hartelijke groeten, marc van den eede - public speaking solutions - Peer


Johan Luyckx
14/06/2008 16:29

Dag Gunnar,

bedankt voor je heerlijke uiteenzetting over de Lastpost tijdens de Unizomeeting te Genk.

De manier waarop je door de materie surft is boeiend en verfrissend.

Bedankt en tot de volgende.


Sander
14/06/2008 16:24

Gunnar,

Het email-afkickproces is begonnen... slaag er in enkele dagen reeds in van veel efficiënter te werk te gaan en tijd (en geld) te besparen.
Elke lezing (volgde eveneens de klachten afhandeling) is een plezier om te volgen, maar vooral zeer nuttig voor de dagelijkse praktijk.


Tim Schatteman
14/06/2008 16:22

De cursus die ik gevolgd heb, was uitermate nuttig en goed gebracht! Gunnar was in staat om een gevarieerd publiek heel de tijd geboeid te houden en de boodschap over te brengen op relatief korte tijd.
De cursus "operatie lastpost" is een aanrader voor mensen die veel met e-mail werken.