E-MAILTRAINING: EFFECTIEF EMAILGEBRUIK VOOR DE HELE ORGANISATIE

De e-mailtraining die écht het verschil maakt

Werk slimmer en effectiever met e-mail en smartphone in je organisatie.

De e-mailtraining "Afkicken van E-mail en smartphone" van Gunnar Michielssen bewijst dat het kan. Met meer dan 50 000 deelnemers in amper 10 jaar is dit seminar wellicht de meest succesvolle bedrijfstraining in Vlaanderen.

"Afkicken van E-mail en smartphone" is een inspirerende incompany-opleiding die je organisatie alle tips aanreikt om professioneler, beter en minder te e-mailen. Zo voorkom je dat de e-mailcultuur echt helemaal ontspoort en dat de inboxen van je collega's uitpuilen. Meer dan 90% van alle deelnemers verklaart twee maanden na datum dat het programma hun manier van werken effectief is veranderd.

Het halvedagseminar Afkicken van E-mail is meer dan een gewone e-mailopleiding of een klassieke e-mailtraining. Je ontvangt tips om je persoonlijke efficiëntie te verhogen, maar ook tools om de e-mailcultuur van je complete organisatie bij te sturen. Daarom krijg je als deelnemer aan de open sessies naast het halvedagseminar ook een compleet pakket om je collega's te sensibiliseren.

Een nieuwe e-mailcultuur in drie stappen

1. Efficiënter werken
De training Afkicken van E-mail handelen medewerkers e-mail doeltreffender af, zodat meer tijd vrij komt voor andere taken.

2. Beter e-mailen
Na Afkicken van E-mail schrijven je collega's kortere en beter gestructureerde mails. Klaar en duidelijke boodschappen voorkomen misverstanden.

3. Minder e-mailen
Na Afkicken van E-mail versturen je collega's uitsluitend mails wanneer dat echt nodig of nuttig is.

De 5 sterkste troeven van Afkicken van E-mail 

    5. Resultaten vanaf dag één
    4. Snelsessie in een halve dag.
    3. Amusant, want met humor
    2. Nazorg voor een maximale impact.
    1. Meer deelnemers = goedkoper pp