Professioneel e-mailgebruik: een stand van zaken

26/06/2008 - DEMOSESSIE OPERATIE LASTPOST SCHOT IN DE ROOS

« Terug naar overzicht

Met 155 deelnemers was de demosessie van Operatie Lastpost van 24 juni in het Holiday Inn Gent Expo een schot in de roos. De deelnemers kwamen uit verschillende sectoren en organisaties, maar met 130 bedrijven was de privésector goed vertegenwoordigd. Uit de gesprekken voor, tijdens en na de sessie bleek dat het "e-mailprobleem" heel wat bedrijven in de tang neemt en alsmaar meer medewerkers wurgt. Cijfers spreken voor zich: de meerderheid van aanwezigen ontving meer dan 50 mails per dag, de "recordhouder" zelfs 175.

De bedoeling van de sessie was tweeledig. Enerzijds wilden we geïnteresseerde organisaties de kans geven om kennis te maken met de aanpak, de inhoud en de spreker. Anderszijds wilden we leren uit de feedback van de deelnemers. Die kwamen immers overwegend uit de wereld van opleiding, vorming en hr. Hun oordeel en opmerkingen zijn van goudwaarde om de sessie inhoudelijk en vormelijk bij te sturen.

Na afloop vulden 145 deelnemers het evaluatieformulier in. Over het algemeen waren ze bijzonder tevreden en zelfs enthousiast. De evaluaties spreken voor zich:

  • Globale beoordeling van de sessie: 87%
  • Inhoud van de sessie: 87%
  • Praktische waarde van de tips: 88%
  • Beoordeling van de spreker: 93%
We willen graag alle deelnemers bedanken voor hun enthousiaste reacties!