Professioneel e-mailgebruik: een stand van zaken

31/07/2018 - GEREGISTREERD OPLEIDINGSVERSTREKKER VOOR KMO-PORTEFEUILLE

« Terug naar overzicht

Op vraag van onze talrijke kmo-klanten vroegen we registratie als dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Na een grondige audit is deze procedure intussen achter de rug. Dat is goed nieuws voor onze kmo-klanten, omdat de subsidies voor interne en open trainingen (tot) 40% bedragen.

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je - als ondernemer - financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld een training over effectiever werken of ondernemen, slimmer vergaderen of beter communiceren.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom is het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Indien jouw organisatie als kmo (nog) recht heeft op de kmo-portefeuille, meld dit dan reeds bij je offerte-aanvraag. Let op: omdat elk dossier moet worden ingediend ten laatste 14 dagen na de start van een opleiding en de verwerking intern ook enkele dagen duurt, heeft laattijdig indienen als gevolg dat elk recht op subsidie vervalt.

Mocht je vragen hebben over de procedure, laat dat dan even weten via ons contactformulier. Je krijgt dan een eenvoudig overzicht van de verschillende stappen.