WIE IS GUNNAR?

Gunnar Michielssen is een inspirerend en enthousiast verteller.

De voorbije 15 jaar sprak Gunnar voor meer dan 35 000 professionals, marketeers, communicatiespecialisten en zaakvoerders over thema's als efficiënter e-mailen, copywriting, direct mail of schrijven voor het internet.

Gunnar begon als copywriter. Hij schreef ondermeer directmailbrieven, folders, advertenties en radiospots voor de grootste Belgische bedrijven. 

Sinds 1999 geeft Gunnar schrijf- en communicatietrainingen in bedrijven. Van workshops copywriting tot schrijfcursussen voor helpdeskmedewerkers, van seminars over direct mail tot klachten beantwoorden via e-mail of brief... de hele waaier topics komt aan bod. Zolang het maar te maken heeft met (geschreven) communicatie.

Aanvankelijk gaf Gunnar vooral schrijftrainingen voor Kluwer Opleidingen uit Mechelen. In 2005 besliste hij om volledig op eigen kracht verder te gaan. Sindsdien boekten al bijna 1200 Nederlandse of Belgische bedrijven één of meer seminars.

Gemiddeld geeft Gunnar jaarlijks meer dan 150 schrijfopleidingen en seminars over communicatie, e-mail- en vergadercultuur. Hij is ook een veelgevraagd gastspreker voor ondermeer belangengroeperingen, op conferenties en studiedagen.

Voor Gunnar is spreken tweerichtingsverkeer. Zelfs bij grote groepen gaat hij in dialoog met zijn publiek. Humor is een ander ingrediënt van Gunnars opleidingen. Het resultaat: zinderende, meeslepende sessies waar de deelnemers nog lang over nakaarten.

Op www.gunnarmichielssen.be vindt u extra informatie en instructiefilms van Gunnar. Korte, duidelijke en toegankelijke video's met schrijftips en informatie over andere communicatietrainingen.

Wat cursisten vertellen over Gunnars opleidingen:

"Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Ik zat aan mijn stoel gekluisterd."

"Iedereen van hoog tot laag zou deze opleiding moeten volgen."

"Vlot, onderhoudend, humoristisch met veel interactie met de cursisten."

"De beste cursus die ik in lange tijd nog heb gevolgd. Geen minpunten."

"Zeer duidelijk, goed samengevat en vooral motiverend... BEDANKT!"

 

Elders op deze site kunt u zelf een testimonial ingeven of andere testimonials lezen.