VOV-BEURS: GEEN DEELNAME, WÉL PROMOTIE

Sinds enkele jaren presenteren we op de VOV-beurs onze verschillende opleidingen rond e-mailcultuur, vergadercultuur én onze schrijftrainingen.

Dit jaar besloten we om de editie 2015 over te slaan. Dus geen gesprekshoek, geen ontbijtsessie, geen pitchtour of inspiratiesessie... Vermoedelijk een eenmalige beslissing, want deze opleidingsbeurs blijft voor aanbieders een unieke manier om al onze klanten samen te ontmoeten en van gedachten te wisselen over wat er leeft en beweegt in de wereld van training en opleidingen.

>>10% beurskorting voor snelle boekers

Toch willen we u ook dit jaar graag laten profiteren van de unieke promotie die wij elke vorige editie van de VOV-beurs als standhouder aan de bezoekers gaven. Daarom geven we voor elke opleiding die u organiseert tussen 24 november 2015 en 31 januari 2016 een korting van 10% op alle nieuw geboekte opleidingen.

Wat moet u doen om van deze korting te profiteren? Vermeld bij uw offerteaanvraag PRO10%, en de korting wordt volledig automatisch toegekend. Let wel: u kan hier alleen gebruik van maken indien het seminar plaatsvindt tijdens de actieweken.

>> Enkele tips voor een geslaagd beursbezoek

Of u nu naar de VOV-beurs trekt of naar een andere beurs: ik geef u graag enkele tips mee om van uw bezoek een succes te maken. Een willekeurige wandeling en een praatje met elke standhouder zal u niet veel wijzer maken. De goede voorbereiding is het halve werk. Enkele tips:

  1. probeer altijd met de trainer zelf te spreken. Een verkoopspraatje door standhouders of een commerciële medewerker levert nooit dezelfde informatie op. Bovendien haalt u finaal de trainer of opleider zelf in huis. U wilt dus weten wat voor vlees u in de kuip heeft.
  2. vraag referenties en durf ze checken. Een lijstje met klanten is mooi, maar durf vragen om minstens 10 namen. Gaat u voor verschillende opleidingen, neem dan ook effectief contact op met enkele opdrachtgevers en peil naar hun ervaringen.
  3. vergelijk altijd prijzen per deelnemer. Opleidingsinstituten schermen vaak met prijzen per opleidingsdag, maar beperken volgens de groepsgroottes tot 8 of 10. Kleine groepen kunnen een voordeel zijn bij bijvoorbeeld coaching (maar dan is 10 deelnemers al te veel...), maar de dynamiek in grote groepen verhoogt vaak de impact. 
  4. kijk naar en vergelijk de extra's. Komt de opleider alleen zijn training geven, of helpt de leverancier hij bij incompanytrainingen ook bij de aankondiging, het vervolgtraject, enz... De effectiviteit van veel trainingen wordt niet uitsluitend bepaald door de duur van het seminar of de opleiding, wel door de lengte van de periode waarin de deelnemers met de tips worden geconfronteerd...

>> Tot in de Brabanthal?

Natuurlijk proberen we er wel bij te zijn als bezoeker op 24 november 2015. De kans is dus groot dat we elkaar daar ontmoeten. Noteer in elk geval de afspraak in uw agenda: de beurs vindt plaats op dinsdag 24 november 2015 in de Brabanthal in Leuven.

Indien u meer informatie wilt over de beurs, kunt u daarvoor terecht op de speciale site http://vovbeurs.be/ of via de website van VOV.